Nyheder

Kære balletforældre og balletelever,

Tilmeldning til sæson 21/22 åbner d. 1. Juni 2021 kl. 10.00.

Alle får tildelt plads efter først til mølle princippet, dog vil nuværende elever kunne beholde deres plads, hvis de tilmeldes inden den 30/6. Pladsen på det ønskede hold er først sikret når I får besked fra Frederiksberg Ballet om optagelse, og første halvsæsonbetaling eller helsæson er betalt. Der kan forventes max en uges svartid efter den 30/6. I tilfælde af at I kommer på ventelisten, bedes i være opmærksomme på at ventelisten udelukkende er gældende for en sæson af gangen!

Tilmeldingen er bindende for hele sæsonen. En sæson hos Frederiksberg Ballet gælder fra 1. september til og med maj måned.

Undtagelsesvis, såfremt særlige forhold gør sig gældende kan udmeldelse (skriftligt) finde sted med én måneds varsel.

Ved indmeldelse samtykker eleven/forældrerne til, at eleven må fotograferes, og at fotos (med mindre andet aftales) må lægges på Frederiksberg Ballets hjemmeside og øvrige sociale medieplatforme.

Hvis en situation lignende Covid-19 nedlukningen foråret 2020 eller 2021 skulle opstå, og det ikke er muligt at gennemføre undervisning i spejlsalen grundet lukning af Büllowshallen, vil der blive lavet videoundervisning online, som erstatter den ugentlige undervisning. Disse vilkår godkendes ved tilmelding. Tilbagebetaling/refusion er derfor ikke muligt.

Frederiksberg Ballet følger som udgangspunkt Frederiksbergskolernes ferier samt FIUs anvisninger. 

Ret til ændringer forbeholdes.

 

Vi glæder os enormt til at se jer :)

 

Kh

Frederiksberg Ballet

 

Dresscode

Hvad skal man have på, når man danser?

Frederiksberg Ballet samarbejder med Stræk og Bøj.

Korrekt dresscode til de enkelte hold kan erhverves i Stræk og Bøj,

Silkegade 7, 1113 København K. 

Oplys at barnet er elev hos Frederiksberg Ballet, samt hold nr.

Outfit

På alle ballethold er dresscoden balletlyserøde/rosa springsko og 

balletlyserøde/rosa trikot m. fod og dragt i hold-farven:

Miniballerina - Lyserød dragt m. ærme i Supplex.

Juniorballerina - Hvid dragt m. ærme i Supplex.

Ungballerina - Sort dragt m. ærme i Supplex og sort chiffon skørt med bindebånd til træning og opvisning + Hvid Tutudragt m. tynde stropper til opvisning.

Hår

Når man danser ballet skal håret være opsat, således at det ikke er i vejen når man hopper, drejer, svinger osv. Der findes mange varianter af opsætninger. Vælg til at begynde med, en opsætning, der sidder godt og ikke er for svær at sætte.

Smykker

Det kan være farligt og ikke mindst ubehageligt at hænge fast i øreringe, armbånd, ure, halskæder, ringe osv. Derfor hører smykker ikke til i den 

daglige balletundervisning. Forlovelses- og vielsesringe dog undtaget.

Please reload