Nyheder

Kære balletforældre og balletelever,

 

Godt nytår til alle og VELKOMMEN til 2. Halvsæson, som begynder i uge 2.

Først og fremmest skal der lyde en stor TAK fordi I har danset med os i den første halvsæson. Både elever og forældre har været super seje til at få det hele til at fungere rigtig fint trods de mange Corona-regler.

Vi håber at det snart bliver muligt at danse i spejlsalen igen, men indtil da, vil vi løbende lægge ballet-videoer op på Frederiksberg Ballets lukkede Facebook-side, således at vi kan danse sammen hver for sig. I bedes holde øje med Facebook eller hjemmesiden, hvor der vil blive lagt info op lige så snart vi igen får tilladelse af Frederiksberg Idræts-Union til at benytte Bülowsvej Hallen. Vi glæder os helt enormt til at se jer igen og danse en masse ballet.

 

Ang. betaling:

Rigtig mange af jer har valgt at betale for en hel balletsæson fra start, hvilket vi sætter stor pris på. Såfremt I har betalt for én halvsæson, håber vi på at I fortsat vil være med os og betale for 2. Halvsæson, som begynder i uge 2. Alle betalende elever vil have adgang til online ballet-videoer på Facebook og selvfølgelig til undervisningen i spejlsalen i Bülowsvej Hallen lige så snart vi for lov til at benytte hallen igen.

For at sige det som det er: Vi er ikke omfattet af regerings hjælpepakker. Derfor er jeres støtte nødvendig for at vi har mulighed for at betale vores udgifter, særligt vores hal-leje, som vi kontraktmæssigt er bundet til at betale uanset om restriktioner tillader at vi kan benytte hallen eller ej.

https://www.facebook.com/FrederiksbergBallet

 

Dresscode

Hvad skal man have på, når man danser?

Frederiksberg Ballet samarbejder med Stræk og Bøj.

Korrekt dresscode til de enkelte hold kan erhverves i Stræk og Bøj,

Silkegade 7, 1113 København K. 

Oplys at barnet er elev hos Frederiksberg Ballet, samt hold nr.

Outfit

På alle ballethold er dresscoden balletlyserøde/rosa springsko og 

balletlyserøde/rosa trikot m. fod og dragt i hold-farven:

Miniballerina - Lyserød dragt m. ærme i Supplex.

Juniorballerina - Hvid dragt m. ærme i Supplex.

Ungballerina - Sort dragt m. ærme i Supplex og sort chiffon skørt med bindebånd til træning og opvisning + Hvid Tutudragt m. tynde stropper til opvisning.

Hår

Når man danser ballet skal håret være opsat, således at det ikke er i vejen når man hopper, drejer, svinger osv. Der findes mange varianter af opsætninger. Vælg til at begynde med, en opsætning, der sidder godt og ikke er for svær at sætte.

Smykker

Det kan være farligt og ikke mindst ubehageligt at hænge fast i øreringe, armbånd, ure, halskæder, ringe osv. Derfor hører smykker ikke til i den 

daglige balletundervisning. Forlovelses- og vielsesringe dog undtaget.

Please reload

Følg os her

  • Snapchat - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© Frederiksbergballet.dk. Proudly created with Wix.com

Bülowsvej Hallens Spejlsal, Bülowsvej 34, 1870 Frederiksberg C